Hypotheek 2018-09-21T18:57:14+00:00

BenFinance, Helping People

BenFinance helpt jou met al je vragen. is Helping People. Wij helpen jou met al je vragen! Stel je ons een vraag? Dan doen wij er alles aan om je hiermee te helpen. En weten wij het antwoord niet? Dan is het onze uitdaging om die wel voor jou te zoeken. Dat is Helping People, dat is waar BenFinance voor staat. BenFinance heeft hypotheek klanten door heel Nederland. Aarzel niet en bel ons voor een afspraak, 010-2232337.

overzicht-partners

BenFinance helpt jou met een passend advies in elke situatie.

Starter, verhuizen of oversluiten? Bekijk hieronder per situatie wat wij voor jou kunnen betekenen.

STARTER

Ben je starter en op zoek naar jouw eerste woning? Dan brengen wij jouw financiële mogelijkheden in kaart. Ook vertellen we jou alles over het financieren van jouw eerste woning. Daarnaast zoeken wij de bij jouw passende hypotheek en beantwoorden wij uiteraard al jouw financiële vragen.

VERHUIZEN

Zijn jouw woonwensen gewijzigd en wil je juist groter of kleiner gaan wonen? Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor jouw woonwensen wijzigen. Wat jouw reden ook is, wij laten zien wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Wij vergelijken verschillende hypotheken en laten jou het verschil in maandlasten zien. Uiteraard bieden wij jou een hypotheek met scherpe rente die het beste bij jouw situatie past.

OVERSLUITEN?

Wil jij weten of jouw situatie nog up-do-date is en weten of het zinvol is om de hypotheek over te sluiten? Ook dan helpen wij je graag. Aan de hand van jouw woonwensen kijken we of jouw hypotheek nog past bij jouw situatie. Uiteraard kijken we daarnaast ook of de wet en regelgeving gewijzigd is en of die van invloed is op jouw hypotheek.[/fusion_text]

Benieuwd naar rentestanden?

Rentestanden